Két napja küldtük el kérdésünket Szilágyi Györgynek jóbarátja, a jobbikos Z. Kárpát Dániel karlendítésével kapcsolatban. A Rákosmentén induló jelölt azonban nem reagált megkeresésünkre.

Tavaly ősszel a jobbikos Szilágyi György legyőzte a kerületben igen ismert, MSZP-s Lukóczki Károlyt.

Szilágyi György nem volt ismert a kerületben, sok helyi úgy élte meg az előválasztás végeredményét, hogy a jobbikos képviselőt egyszerűen csak a nyakukra hozták.

Ha ez még nem volna elég, akkor az internetnek hála azt is tudjuk, hogy Szilágyi György a „keménykéz” politikáját folytatja, és inkább leverné ellenfelét.

Ilyen előzmények után nemzeti ünnepünk előtt pár nappal került fel a világhálóra az a videó, amelyen a Jobbik alelnöke, Z. Kárpát Dániel náci karlendítést tesz, majd elneveti magát.

Arról a Z. Kárpát Dánielről beszélünk, aki aktívan támogatja a veréssel fenyegetőző Szilágyi György rákosmenti kampányát; aki néhány hete végigtrappolt a kerületen, hogy gyűjtse Szilágyi György számára az ajánlásokat; aki szinte nem hagy ki egyetlen alkalmat sem, hogy ne biztosítsa támogatásáról Szilágyi Györgyöt.

A megjelent videó, és a fenti tények ismeretében természetesen elküldtük kérdésünket a Képviselő-jelölt úrnak:

mit gondol Szilágyi György a karlendítő haverjáról?

A rákosmentiek nevében állíthatjuk, hogy elítéljük és elhatárolódunk a náci karlendítést imitáló emberektől, politikusoktól – pártszimpátiától függetlenül!

Egyszerűen nem értjük, hogy Szilágyi György miért hallgat ebben a kérdésben… Nagyon bízunk abban, hogy nem az áll mindennek a hátterében, hogy az ellenzéki jelölt egyetért Z. Kárpát Dániellel.

Kérdésünket már két napja elküldtük Szilágyi Györgynek, azóta semmi reakció.

Szilágyi György kapcsán nem felejtkezhetünk el Lukóczki Károly önkormányzati képviselőről sem, ugyanis a képviselő úr az ellenzéki frakció vezetője a képviselőtestületben.

Nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy Lukóczki képviselő mit gondol erről a botrányról?