Célegyenesbe fordult a 2022-es parlamenti választás kampány, már csak pár nap, és eldől, hogy ki képviselheti a rákosmentieket a Parlamentben. Az ellenzék jelöltje minden nap tesz róla, hogy középpontba kerüljön. Úgy tűnik, hogy az utolsó héten is jön a menetrendszerinti Szilágyi-botrány.

Csak a sorrendiség végett volt ugyebár a neonácikat védő beszéd, amit a baloldali véleményvezér sem hagyhatott szó nélkül, majd következett a fitymázás. Sőt, a Rákosmenti Szeretetszolgálat vezetője is megszólalt.

Ám új hétre ébredtünk, így új Szilágy-botrányt kaptunk a nyakunkba. Egy videófelvétel terjed a legnagyobb közösségi portálon, amin Szilágyi György egy rákosmenti (!!!) fórumon az alábbi mondatokkal traktálja a közönséget párttársa, Mirkóczki Ádám kijelentésére reagálva, miszerint 2014 a holokauszt éve:

2013 mi volt? 2012 mi volt? 2011 mi volt? És sorolhatnám hosszan, hosszan… Minden évben szinte nincs olyan nap, amire ne jutna legalább egy holokausztmegemlékezés…, ellenben azokról a nemzeti sorstragédiákról, amik érintenek minket Magyarországon, azokról valahogy nincs, azokat valahogy elfelejtjük.

Természetesen a videón is meghallgathatod ezeket a mondatokat: