Az ellenzék rákosmenti jelöltje, Szilágyi György, botránya továbbra is élénken foglalkoztatja a kerületieket. Most a Roma Szeretetszolgálat elnöke, ifj. Rostás-Farkas György mondta el a véleményét az ügyről.

Néhány nappal ezelőtt egy hangfelvétel tanúsága szerint Szilágyi György olyan dolgokat mondott egy békéscsabai fórumon, ami azonnal megütközést kelt egy demokrata szemében.

Látunk egy tönkrevert sereget, az SZDSZ-t, akit a nemzeti erők fél évvel ezelőtt szinte lesöpörtek a Föld színéről. Ezt a tényleg szélsőséges, velejéig romlott, idegen ideológiákat és idegen nemzeteket képviselő társaságot fél évvel ezelőtt a Jobbik tönkreverte. Szinte lesöpörte a politikai palettáról, már nem számít tényezőnek és el is tűnne onnan, hogyha nem nyújtanának neki segédkezet. Ne fitymáljuk le az SZDSZ-t, bár lehet az ő esetünkben ez a szó nem is a legmegfelelőbb, ne becsüljük le őket, hiszen még a munkájukat nem fejezték be. Az ő céljuk az lenne, hogy az ország egyik fele lakatlan legyen, jöhetnének a barátaik és felvásárolhatnák ezeket a területeket, másik fele pedig Lakatos, és azoktól is felvásárolhatnák.

Alább pedig a videót is megnézhetitek a Jobbik békéscsabai fórumáról:

Ezeket a mondatokat hallva a Roma Szeretetszolgálat elnöke, ifj. Rostás-Farkas György sem maradhatott csendben:

Szilágyi György országgyűlési képviselőjelölt nyilvánosságban megjelent mondatait súlyosan megbotránkoztatták roma közösségünket és a legrosszabb időkre emlékeztetnek bennünket. A rákosmentiek békességben és biztonságban élnek. Azt gondolom, hogy a zsidóságot és a roma közösséget gúnyoló személynek bocsánatot kell kérnie közösségünktől és távoznia kell a közéletből. Akik hallgatnak, cinkosai a gyűlöletkeltésben. Aki valódi demokrata, az nem engedheti, hogy ilyen mondatok képviseltetve legyenek Magyarországon!