A közelmúltban újabb ingyenes koncertre került sor a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban, ehhez az eseményhez kapcsolódóan pedig a létesítményben az annak fennállása óta megtartott, szintén térítésmentes fellépésekre tekintünk vissza.

A Rákosmente néhai városvezetőjéről elnevezett sport- és rendezvényközpont nemcsak az általunk már megemlített rekreációs jellegű közösségi programoknak ad otthont, valóban többfunkciósnak tekinthető, mivel konferenciák, szalagavatók, csapatépítő tréningek egyaránt megtarthatók ott, illetve a hamarosan elérkező vakációs időszakban minden bizonnyal fény derül majd arra, hogy szünidei napközis táborhelyszínnek is kiváló.

Múlt héten a 17. kerületi létesítményben ingyenes tavaszi nagykoncertre került sor, ahol Nyári Károly Lyra-díjas jazz-zongorista, énekes, dalszerző és előadóművész, a szintén zenei pályán tevékenykedő leányaival: Nyári Edittel és Alizzal, illetve Szulák Andra eMeRTon-díjas énekesnővel közösen lépett fel, és generált a hatalmas csarnoképületben teltházat.

Nem ez volt azonban az első alkalom, hogy a Rákosmentén élők ugyanitt mindenféle anyagi ráfordítás nélkül szórakozhattak, ugyanis annak idején már az ünnepélyes átadóhoz kapcsolódóan is sor került egy ilyen jellegű programra Dj Dominique, a Happy Gangből ismert Cory, Opitz Barbi, valamint az Abaházi Rt. közreműködésével 2022 szeptemberében. Dj Dominique a létesítmény 2023-as első születésnapján is sikeresen megalapozta a bulihangulatot, majd Rákosmente lakossága a TNT zenekar élő nagykoncertjén ünnepelhette meg az RSR megnyitására vonatkozó évfordulót.

Rákosmente Önkormányzata majd ezer nyugdíjast látott vendégül tavaly a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban az idősek világnapjának alkalmából, ezzel a gesztussal is bebizonyítva, hogy a városvezetésnek az idősebb generáció segítése, illetve az irántuk érzett megbecsülés kiemelten fontos. Az eseményen babgulyással, továbbá pogácsával kedveskedtek a szervezők és önkéntesek a megjelenteknek, aztán persze a külön erre az alkalomra időzített koncert sem maradhatott el, ahol ikonikus slágereit a jelenlévőknek Zoltán Erika prezentálta a jó hangulatú fellépésen.

Ugyancsak térítésmentesen volt megtekinthető Gájer Bálint énekes adventi időszakban megvalósuló, és ennélfogva karácsonyra hangoló szuperkoncertje, ahol az Inspires Symphony Orchestra mellett vendégművészként a Bon-Bon együttesből ismert Szolnoki Péter is megjelent.