Még szinte be sem léptünk a politikai őszbe, de a rákosmenti baloldal – azon belül is egyik állandó szereplője – témát szolgáltat szolgáltat a kerületieknek.

Környei Balázs András momentumos képviselő „áldásos” tevékenységéről nem is olyan régen már beszámoltunk, az írást IDE KATTINTVA olvashatjátok el!

Egy valamit nem tagadhatunk el Környei képviselőtől: aktívan használja képviselői oldalát! Azt azonban ő sem tagadhatja, hogy az elmúlt hetekben, hónapokban alig volt néhány komment posztjai alatt… Azon kommentek nagy többsége olyan körúton belüli momentumosoktól származott, akiket csak ide „ejtőernyőztettek”.

Ezt az állapotot unhatta meg a képviselő, így először érdektelen témákban osztotta meg gondolatait, majd tekert egyet a fordulatszámon:

konkrétan elkezdett hülyeségeket posztolni!

Ezzel nincs is probléma: maximum jókat nevetünk rajta! Azonban vannak olyan rákosmentiek, akiket ez zavar, és nem hagyják szó nélkül a képviselő bejegyzéseit, és kommentelnek.

Szüleink azt tanították, hogy ez a fajta párbeszéd is a demokrácia része, pláne egy közszereplőnek többet is el kell viselnie!

Ezt a szintet is meg kell ugrani, de azt látjuk, hogy a baloldali Környeinek ez nem sikerült. Konkrétan „csahos kutyáknak” nevezi azokat a rákosmenti kommentelőket, akik nem értenek vele egyet!

Háromszor olvastuk el a posztot, hogy jól értük-e, amit Környei állít! Sajnos jól értjük…