Nagy megtiszteltetés érte a Péceli úton dolgozó háziorvost.

2017-ben volt 80 éve, hogy Szent-Györgyi Albert kutatásainak elismeréseképp átvehette az orvosi és fiziológiai Nobel-díjat. Az évforduló alkalmából a Goodwill Pharma az Egészségért Közhasznú Alapítvány hagyományteremtő szándékkal létrehozta a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat, amelyet minden évben munkájuk elismeréseként olyan orvosoknak szeretne adományozni, akiket a szakmai zsűri és a páciensek is érdemesnek tartanak arra. A díjra olyan szakembereket lehet jelölni, akik cselekedetükkel megmentették betegük életét, vagy a mindennapi orvosi munkájuk során olyan elhivatottsággal praktizálnak, melyben rendkívüli odaadással, tudományos igényességgel és humanitárius szemlélettel segítenek a hozzájuk fordulókon

– olvasható a szentgyorgyialbertorvosidij.hu-n.

A Goodwill Pharma az Egészségért Közhasznú Alapítvány által küldött levélben kiemelik, hogy a Péceli út 190. szám alatti háziorvosi rendelőben dolgozó Dr. Szászi Andreát a páciensei jelölték a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjra.

A szavazás 2024. február 19-én kezdődik, és egészen 2024. március 19-ig tart, és a szentgyorgyialbertorvosidij.hu-n lehet leadni a voksokat, egy email címről csak egy szavazat küldhető.

További részleteket az következő linkre kattintva olvashatsz: Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj 2024!