Visszaemlékező írással szerettük volna felidézni a négy évvel ezelőtt, 2019. szeptember 19-én, elhunyt egykori polgármesterünk, Riz Levente vidám, és megható pillanatait.

Sajnos, az emlékezésre szomorú, dühítő és felháborító árnyékot vetett Környei Balázs András momentumos politikus kedd reggeli Facebook-posztja. Szerkesztőségünk minden tagjai nevében felháborítónak tartjuk! (Ennek megfelelően közvetlen linket nem adunk meg!)

Úgy tűnik, hogy a képviselő-testületben is ülő – ejtőernyősként idereptetett – Környei Balázs András most nagyon elvetette a súlykot. A képviselő úrnak sikerült egy posztba sűrítenie a Leventére való visszaemlékezést, és a jelenlegi polgármester, Horváth Tamás besározását. Egyszerűen döbbenet, nem találjuk a szavakat!

Mindenkinek szíve joga saját oldalán azt írni, megosztani, amit szeretne, de azt gondoljuk, hogy van egy határ, amit nem szabad – képviselőként nagyon nem! – átlépni. Környeinek sikerült…

Olvassuk „védekezését” a poszt alatt, és nem fér a fejünkbe, hogy a momentumos képviselő miért – (esetleg szánt szándékkal?) – nem érti, hogy mi a gond az írásával?

Néhány rákosmenti reagálását Környei-posztja alatt, mi is megosztunk:

Órákkal később Környei végül engedett a nyomásnak, és amikor már Riz Levente családja is kérte, hogy ne használja politikai propagandára Levente nevét, akkor átszerkesztette bejegyzését…

Környei képviselő „áldásos” tevékenységéről nem is olyan régen már beszámoltunk, az írást IDE KATTINTVA olvashatjátok el!