Rákosmente polgármestere, Horváth Tamás a Facebook-oldalán mutatta be az új Rákosmenti Uszoda látványterveit.

Abban mindannyian egyetértünk, hogy Rákosmentének szüksége van egy új, minden igényt kielégítő uszodára. Az utóbbi években sok szóbeszéd, pletyka terjedt kerületünkben ezzel a létesítménnyel kapcsolatban, ezért volt meglepetés, amikor a IX. Rákosmenti Rendvédelmi és Katonai Napokon bemutatásra kerültek a látványtervek.

A rendvédelmi napra mi is kilátogattunk, így személyesen is meg tudtuk tekinteni a terveket. Ahogy láttuk, rajtunk kívül is sokan megálltak az önkormányzati sátornál és érdeklődtek a fejleményekről.

Látva a terveket biztosak vagyunk abban, hogy ennyire profi, összeszedett, minden részletre figyelő tervek még nem születtek az új uszodával kapcsolatban.

Rákosmentiként nem is lehet más célunk, minthogy bízunk abban, hogy a látványtervek véglegesítése után jön az építkezés, és záros határidőn belül már élvezhetjük a wellness- és strand szolgáltatásokat.

Fontos megjegyezni, hogy észrevételeinkkel mi is segíthetjük a tervezőket, csak egy emailt kell küldenünk az [email protected] címre, a levél tárgyába pedig bele kell írni: Rákosmenti Uszoda!

Az uszoda látványterveit a IDE KATTINTVA tudjátok megnézni!

Sajnos meg kell jegyeznünk, hogy vannak olyan pártlogók mögé bújó, álörvendezők, akik egyáltalán nem örülnek… A kerületi Momentum aktivistája pikírt bejegyzésben „örvendezik” az új uszoda látványterveinek. Nem értjük (dehogynem! Pontosan értjük!), hogy ez a Momentum-féle „nekünk az a jó, ha nekik minél rosszabb!” felfogás miért életképes még a XXI. században, pláne Rákosmentén?