Néhány nappal ezelőtt a rákosmenti polgármester videójával robbant a bomba:

A videó szerint Horváth Tamás kapott egy levelet a BKK vezetésétől – amiről ugyebár tudjuk, hogy Karácsony Gergely irányítása alatt áll (a „Budapest Mindenkié” program „keretében” a kerületi kukák egy részét már leszerelték…) –, hogy május 31-én lehúzza a rolót a Fő téren található jegy- és bérletpénztár.

Mondanunk sem kell, hogy ez a pofátlan lépés mekkora arculcsapással érne fel a majd 90 ezres rákosmenti kerületnek. Tudniillik nagyon sokan itt veszik meg jegyüket és/vagy bérletüket. Sőt, azzal is tisztában vagyunk, hogy sok ecseri, maglódi, és péceli utas tér be a pénztárba ügyes-bajos dolgainak elvégzése céljából.

Az ügyfélszolgálat „idejövetele” sem volt mindennapos, hiszen előző polgármesterünk, Riz Levente csak nagy harcok árán tudta elérni, hogy ne kelljen egy darab bérlet miatt az Örsre beutazni. Az akkori információk szerint a BKK öt évre kötött szerződést a kerülettel, és majd 80 millió forintba került, hogy megfelelő állapotba sikerüljön hozni a bérletpénztár irodáját. Most ezt akarja tönkretenni a Karácsony-féle BKK!

A hír megjelenése után Facebook oldalunkon megszavaztattunk titeket, hogy mit gondoltok az ügyről. A nem reprezentatív felmérés alapján elmondhatjuk, hogy

mi, rákosmentiek, elutasítjuk azt, hogy a BKK bezárja a kerület egyetlen jegy- és bérletpénztárát!

B O T R Á N Y ! ! !🚍 Nem elég, hogy a főváros vezetése már leszerelte Rákosmente kukáinak egy részét (erről bővebben…

Közzétette: Szeretlek Rákosmente – 2021. március 19., péntek