Black Friday napján került nyilvánosságra az a polgármester-jelölti lista, amelyről a DK-vezér döntött. Azonnal kikerestük a XVII. kerületi jelölt nevét: az MSZP hithű rákosmenti embere, Lukoczki Károly.

A 2019-es választások óta tart a nagy baloldali összefogósdi, aztán a Demokratikus Koalíció atyja, Gyurcsány Ferenc sötét, füstös szobában eldönti a nagy sakkjátszmát.

Ha éppen nincs választás, akkor minden baloldali párt nagy hévvel veri a mellét, hogy ő most aztán jól megmondja a magáét azoknak, akik nem értenek velük egyet, mert nekik elveik vannak, és ők semmit sem gondolnak úgy, mint „A Feri”!

Aztán szépen, lassan elérünk az aktuális választáshoz, és baloldali pártocskák „betagozódnak” a DK alá, hiszen egyáltalán nincsenek ellentéteik egymással, így mindenkiről kiderül, hogy egy bandába tartozik!

A banda vezére pedig nem más, mint Gyurcsány Ferenc!

Ő a főnök, a boss! Ez vitathatatlan…

Mi itt, Rákosmentén megtapasztalhattuk azt, hogy milyen az, amikor Feri dönt: így kaptuk meg tavaly az echte náci Szilágyi Györgyöt is. Persze, hogy beállt mögé minden kerületi, baloldali párt…

Ilyen előzmények után, szájról szájra terjedt Rákosmentén, hogy Lukoczki Károly reménykedhet abban, hogy eljut Gyurcsányhoz a vele kapcsolatos MSZP kérés.

Black Friday napján pedig hivatalossá vált, hogy a volt miniszterelnök kegyelméből a DK vezette baloldal Lukoczki Károlyt támogatja a választáson.

Nagy szívfájdalmunkra „A Feri” keze Rákosmentére is lecsapott!