Reméljük, hogy erről a botrányról már sok rákosmenti hallott! A terv, a pénz, és a kisajátítás is megvolt, de Karácsony Gergelynek nem kell az Európai Unió 2,7 milliárd forintja, így Rákosmentén nem lesz kerékpárút!

Szeptember végén állt a nyilvánosság elé Horváth Tamás, Rákosmente polgármestere, és elmondta, hogy Budapest főpolgármesterének, Karácsony Gergelynek a hibájából nem épül meg a Rákos-patak menti kerékpárút.

A videóból kiderül, hogy hiába volt – a magát zöld, és kerékpárosbarátnak nevező – Karácsony Gergely zsebében 2,7 milliárd forintnyi EU-s pénz, azt képtelen volt elkölteni Rákosmentén a kerékpárút megépítésére.

Úgy tűnik, hogy a botrány nem csak a mi ingerküszöbünket lépte át!

Egy, már 22 000 követővel rendelkező blogger is foglalkozott a témával, aki a következőket írja magáról Facebook-oldalán:

Patrióta, jobboldali elköteleződésű véleményoldal egy fiatal mérnök nézőpontján keresztül.

A KonVerzió nevű oldal tulajdonosa az alábbi mondatokkal vezeti fel a videót:

❗Karácsony Gergely megkárosította a budapestieket, különösen Rákosmente lakóit! 😡

🤔 Találós kérdés; vajon ki tehet arról, hogy meghiúsult egy valóban zöld, előremutató, kerékpárosbarát fejlesztés Budapesten? Egy projekt, amin Rákosmente jobboldali kerületvezetése már egy évtizede dolgozik, amelyben a helyi vezetés mindent előkészített, minden szerződést megkötött, és amelyre már a támogatásokat is megszerezte? Vajon ki tehet arról, hogy jóideig biztosan nem lehet majd biztonságban elbiciklizni a 17. kerületből a belvárosig?

🥴 Hát persze, hogy a balfék főpolgármester, Karácsony Gergely!

Mi, rákosmentiként csak abban bízhatunk, hogy záros határidőn belül meg fog épülni a kerékpárút!