Újra bebizonyosodott, hogy a kerületi momentumosok még a jó dolgoknak sem tudnak örülni, de legalább önös érdekeik mentén cselekedhetnek.

Az sajnos tagadhatatlan, hogy az energiaválság mindenkire hatással van, sajnos nem látjuk még a végét…

Rákosmente vezetése több döntést is hozott az ősz folyamán, amivel csökkenteni tudta a kerületben működő intézmények energiaszámláit. Ezek közé tartozott az uszodák bezárása.

A Momentum XVII. kerületi tandemje azonnal mozgásba lendült, és kampányüzemmódba kapcsolt – az sem érdekelte őket, hogyha az ő javasalataik alapján hozott volna döntést Rákosmente Önkormányzata, akkor az súlyos forintokat vett volna ki a rákosmentiek pénztárcájából.

Arra a kerületi pletykára nem nekünk kell válaszolni, hogy vajon az elmúlt esztendőkben vajon hányszor kereste fel az uszodát Környei és Gergely?

Most meg saját politikai ambícióikra akarták kihasználni ezt a helyzetet!

Január elején Horváth Tamás, Rákosmente polgármestere Facebook-oldalán jelentette be, hogy 570 millió forintos támogatást kapott a magyar kormánytól a kerület. Majd néhány héttel később a polgármester bejelentette, hogy

már március 1-vel megnyitják kapuikat a rákosmenti uszodák.

A bejelentés szerint addig elvégzik a későbbre tervezett festést, így nyáron nem kell bezárni az uszodákat.

Miközben a Momentum két, politikusát játszó embere (Környei Balázs András és Gergely Bálint) alig várja, hogy valami rossz történjen a kerületben…

Kedves rákosmenti momentumosok! Nem szeretnétek megváltoztatni álláspontotokat, és legalább egy fikarcnyit örülni?