Örömhírt kapott Rákosmente lakossága, hiszen a Magyar Közlönyre hivatkozva az olvasható az önkormányzat honlapján, hogy a magyar kormány 2,1 milliárd forintot fordít arra, hogy megújuljon a Vidor utca.

Talán nincs olyan rákosmenti lakos, aki ne araszolt volna még a dugóban a Pesti úton. Ha peched volt, és dugóba kerültél, akkor esélytelen volt megtippelni, hogy mikor érsz célba!

A Cinkotai, valamint a Keresztúri út összekötése, tehát a Vidor utca felújítása régi vágya volt az önkormányzatnak. Ennek érdekében Riz Levente lépéseket is tett. Sőt, előkészített mindent a felújításhoz, már a tervek is megvoltak. A Tarlós István vezette főváros pedig meg is szavazta a felújításra szánt összeget. Ám Karácsony Gergelyék – a jegy- és bérletpénztárhoz hasonlóan – nem vették figyelembe a rákosmentiek akaratát, és egy tollvonással keresztbe tettek a helyieknek:

elvettek minden közútfejlesztésre szánt pénzt Rákosmentétől!

Azonban most úgy tűnik, hogy Dunai Mónika országgyűlési képviselő és Horváth Tamás polgármester lobbizása célba ért, és a Magyar Közlöny szerint lesz pénz arra, hogy a Vidor utcát felújítsák. Az önkormányzat honlapján olvasható cikkben részletesen le van írva, hogy milyen fejlesztéseket fognak végrehajtani, ám be kell, hogy valljuk:

ezek a részletek minket nem érdekelnek!

Számunkra csak az a fontos, hogy megvan a lehetőség arra, hogy záros határidőn belül csak egy rossz álom legyen a Pesti úti gigadugó!